Всім добрий день. Нещодавно мені подарували двох котенят та маленького цуценя. Хочу купити їм якісь ласощі, корми, вітаміни, ошийники, іграшки. Не можу підібрати надійний зоомагазин. Порадьте куди мені краще звернутися?
Де краще купувати товари для тварин?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-27 16:39:51
Вітаю. У мене теж вдома живуть кошеня, цуценя та хом'як. Все, що потрібно для їхнього харчування та догляду, я купую у чудовому, надійному інтернет-магазині зоотоварів. Можу вам підказати, куди варто звернутися.
Поделиться32023-02-27 16:40:35
Я буду вам дуже вдячний. Мені нещодавно знайома порадила один магазин зоотоварів. Я його відвідав і, щиро кажучи, трохи розчарувався. Вибору ніякого, ціни божевільні. А де ви купуєте? Куди мені звернутись?
Поделиться42023-02-27 16:42:59
Раджу вам купувати зоотовари для ваших тварин тут https://masterzoo.ua/ua/ це відмінний зоомагазин. Я довіряю йому вже понад три роки. У ньому є все, що потрібне для наших вихованців. Багато різновидів кормів для собак, котів, гризунів. Також є різні ласощі, вітаміни, лотки, наповнювачі, нашийники. Якщо ваші тварини взимку мерзнуть, так само є різний одяг. Переходьте на сайт магазину та робіть свій вибір. Я впевнений, що вам сподобається.
Отредактировано Ростислав Гринь (2023-02-27 16:43:56)