Футбольный форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Футбольный форум » Беседка » Де краще купувати товари для тварин?

Де краще купувати товари для тварин?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім добрий день. Нещодавно мені подарували двох котенят та маленького цуценя. Хочу купити їм якісь ласощі, корми, вітаміни, ошийники, іграшки. Не можу підібрати надійний зоомагазин. Порадьте куди мені краще звернутися?

2

Вітаю. У мене теж вдома живуть кошеня, цуценя та хом'як. Все, що потрібно для їхнього харчування та догляду, я купую у чудовому, надійному інтернет-магазині зоотоварів. Можу вам підказати, куди варто звернутися.

3

Я буду вам дуже вдячний. Мені нещодавно знайома порадила один магазин зоотоварів. Я його відвідав і, щиро кажучи, трохи розчарувався. Вибору ніякого, ціни божевільні. А де ви купуєте? Куди мені звернутись?

4

Раджу вам купувати зоотовари для ваших тварин тут https://masterzoo.ua/ua/ це відмінний зоомагазин. Я довіряю йому вже понад три роки. У ньому є все, що потрібне для наших вихованців. Багато різновидів кормів для собак, котів, гризунів. Також є різні ласощі, вітаміни, лотки, наповнювачі, нашийники. Якщо ваші тварини взимку мерзнуть, так само є різний одяг. Переходьте на сайт магазину та робіть свій вибір. Я впевнений, що вам сподобається.

Отредактировано Ростислав Гринь (2023-02-27 16:43:56)

Вы здесь » Футбольный форум » Беседка » Де краще купувати товари для тварин?